woensdag 6 maart 2013

Lente Frühling Lente workshop Pasen Paasworkshop

Vandaag de eerste dag weer in de winkel staan met de deur lekker wijd open! Straks lekker koffie in het tuintje voor de winkel (ligt beschut op het zuiden) Heerlijk de koude winter lijkt nu even voorbij (waarbij ik maar even niet naar de weersverwachting kijk!!)


Begrijp er niets van dat het bord er zo vies uitziet............als je ervoor staat lijkt ie helemaal netjes maar door de lichtval lijkt het net of ik zojuist op het bord heb lopen kleuren...........ach wat maakt het uit..........het is lente!
Zodra je de winkel binnenkomt zie je een tafel met een aankondiging voor onze Lente/Paasworkshop op 19 maart a.s. van 19.00-21.00 uur in ons eigen atelier!
Heute ist der erste Tage dass ich im Laden stehe mit der Ladentür weit geöffnet. Gleich werde ich meinen Kaffee auch schön draußen trinken. Der kalte Winter scheint vorbei (wobei ich mir im Moment lieber nicht die Wettervorhersage anschaue!). Mir ist es nur ein Rätsel wieso mein Schild so schmutzig aussieht. Wenn man davor steht sieht es sehr ordentlich aus. Aber mit der Sonne darauf scheint es ob ich gerade darauf gemalt habe.............ach was soll's es ist Frühling!

7 opmerkingen:

Hann¥ zei

Wat ziet het er gezellig uit allemaal....leuk dat bordje het is lente ;-)
Tja idd maar niet naar de vooruitzichten kijken hihi....heeft niet veel goeds in petto....maar deze dagen kunnen ze ons niet meer afpakken ;-)

Fijne dag!

Lieve groetjes,
Hanny

Home and Lifestyle zei

Lekker hè, om de deur van de winkel open te kunnen zetten en de geur van de lente binnen te halen! Ik heb vanmorgen ook al een paar uurtjes van de zon genoten!

Lieve groet, Ingrid

Ús hûs ús thús zei

Heerlijk genieten van het mooie weer. Wat vind ik het jammer dat ik niet in de buurt woon. Want dan was ik zeker bij je winkeltje komen kijken. Het ziet er weer super gezellig uit.
Werk ze en geniet van het mooie weer.
Groetjes van Aleta

Anoniem zei

Als ik dit zie, zou ik zo bij je binnen lopen! Heel uitnodigend. Veel plezier met werken!
Liefs, Peetje

inge van der sanden zei

hoi,
leuk dat je een kijkje op mijn blog genomen hebt.
ja... en lekker vandaag met de deur open, dat heb ik ook gedaan... heerlijk!
ik ga ook jouw blog volgen, zo ontdek ik wel steeds meer leuke blogs. hahaha... ik heb het er maar druk mee... maar dat maakt het leuk.

fijne avond,
inge
my choice

Teacup-In-The-Garden zei

Wie fein! Kaffee vor der Ladentür!
Liebe Grüße,
Markus

theeleuten zei

Leuke tafeltjes heb je allemaal, ik ben er gek op!!

Groetjes Evelien