zaterdag 15 juni 2013

Feest....................Party!!


Momenteel is het echt heel druk en ondanks dat ik normaal het leuk vindt om 10 dingen tegelijkertijd te doen, lijkt het net of ik (al!!) 3 weken voor aanvang van de schoolvakantie NL zuid (schoolvakanties is de winkel dicht, webshop blijft open!) in de vakantiemodus ben. Dat komt vast door het lekkere weer!!
Deze week was het feest bij ons!! Onze jongste zoon is geslaagd voor zijn examen! Ondanks dat het eigenlijk niet echt spannend was, waren de dagen ervoor (zijn de examens wel geldig i.v.m. de fraude in Rotterdam) toch wel zenuwslopend. Maar de opluchting en de blijdschap des te groter! Zoals het eruit ziet is hij ook al voor zijn vervolgopleiding aangenomen, dus dubbel feest!
Es wird nun wirklich wieder Zeit für einen neuen Blogbericht.
Im Moment habe ich ziemlich viel zu tun, obwohl ich bei diesem Wetter schon ein totales Urlaubsgefühl habe. 

Das geht aber noch leider nicht. 
Diese Woche gab es noch einen super Grund zum feiern. Unser jüngster Sohn hat seinen Schulabschluss bestanden. In Holland darf man dann am Haus die Flagge  mit der Schultasche daran  aufhängen . So weiß jeder ob man bestanden hat oder nicht!


"Tussendoor" sta ik nog op markten. Gisteren tot 23.00 uur in Buren (op een uur afstand van huis), dat hakt er toch wel in moet ik zeggen............(wordt ik toch een jaartje ouder nee toch??) Op de foto's het uitzicht vanuit de kraam (niet gek toch!)
"Zwischendurch' stehe ich noch auf Markten. Gesternabend bis um 23.00 Uhr in Buren. (noch eine Stunde Fahrt von zuHause). Muss zugeben bin heute ganz schön geschafft!
 

Vanochtend wilde ik de winkel wat later openen, maar toen net alles uitgeladen in de winkel stond, kwamen de eerste klanten..........oei! Ben er nog van aan het bijkomen, maar alles staat nu weer netjes.
Heute wollte ich den Laden darum etwas später öffnen, aber gerade als alle Sachen aus dem Auto geladen im Laden total durcheinander standen, kamen die ersten Kunden............uff
17 opmerkingen:

Roelie Steinmann zei

Gefeliciteerd, met je geslaagde zoon. Het is vast spannend geweest met al die vreemde berichten die we op het journaal hoorden. Gezellig weekend,

groetjes Roelie

Kerstins Kreativtüdelüt zei

Herzlichen Glückwunsch an den jungen Mann! Meiner hat nächstes Jahr Schulabschluß und das mit der Tasche werde ich dann auch unbedingt machen! Das ist ja der Knaller! Was für eine tolle "Sitte"!!! Das kannte ich noch gar nicht! Wir haben einen richtigen Fahnenmast und dann werde ich eine entsprechende Fahne nähen und den Schulranzen mit rauf ziehen!

Du bist die Beste! Vielen Dank für´s erzählen! Ich finde die Idee ganz wunderbar!

Für die Märkte drücke ich Dir die Daumen und ganz viel Erfolg! Und immer schön mit der Ruhe (grins)!

Ganz liebe Grüße
Kerstin

Home and Lifestyle zei

Wat fijn dat je zoon geslaagd is, Tina! Na alle toestanden inderdaad een hele opluchting! De vlag uit en feest vieren maar! Van harte gefeliciteerd!

Fijn weekend! Lieve groet, Ingrid

La Blomst-Living zei

Wat een feest, gefeliciteerd met je zoon hoor! En succes op de volgende markt! En...ook nog een fijn weekend gewenst!
Lieve groet, Linda

inge van der sanden zei

GESLAAGD.... Proficiat hoor...
Fijn Weekend.

Groetjes,
Inge, my choice

Alie zei

Allereerst gefeliciteerd! Hier zijn er ook 2 geslaagd. En maak je niet te druk, het is allemaal wel heel leuk om te doen, maar ook heel intenstief, vooral als je op markten of fairs staat.

Colin zei

Het was een raar examenjaar door dat gedoe in Rotterdam, dus fijn dat je zoon gewoon geslaagd is, gefeliciteerd!

Anneke zei

Gefeliciteerd met het slagen van je zoon. Hebben jullie nog iets meegekregen van de heisa in Rotterdam? En susses nop op de markt. Misschien kom ik wel even kijken,
Liefs Anneke

het Moonhuis Monica zei

Gefeliciteerd!!
Bekende plaatjes van Buren.
Opheusden is ook een prachtig plekje trouwens, het zal wel lekker zijn als het een behaaglijk dagje wordt voor je, met een zomerse avond.
Geniet van de zondag!!

Liefs Monica

Frau KunterBunt zei

Liebe Tina,
oh wie schade, dass es ein Freitag abend ist, ich wäre gern gekommen, aber Freitag ist schlecht, da ich ja am Samstag immer selbst geöffnet habe. Halt uns doch bitte auf dem Laufenden, welche Termine noch so bei Dir anstehen. Würde gern mal kommen. GlG
Claudia

Janny zei

Van harte proficiat met je zoon! Altijd een hele opluchting als dat erop zit, he? En nu op de vakantie focussen! Ook heerlijk na hard werken, toch?
Jammer dat ik steeds de marktjes mis. Maar er is zo veel te doen en soms zijn andere dingen (helaas) belangrijker.
Veel plezier.
Janny

What's in a day zei

Van harte gefeliciteerd met je zoon, heerlijk om daar de vlag voor uit te hangen.
Leuk al die marktjes...en wat zie ik...volgende week in mijn geboortedorp...
Ik denk dat ik die dag maar even op familiebezoek ga....leuk!!!!!

Lieve groetjes,
Eefie

Ús hûs ús thús zei

Gefeliciteerd! Wat super dat je zoon is geslaagd. Mijn dochter zit "nog maar" in de 1e van de middelbare. Maar het lijkt me zo spannend als ze examen moet gaan doen.
Wat had je een mooi plekje op de markt. Je hebt het er maar druk mee. Lekker om straks even een paar weekjes vakantie te vieren. Maar eerst nog veel plezier op de markt in Opheusden.
Groetjes van Aleta

Anoniem zei

Gefeliciteerd met je zoon! Gelukkig is het allemaal nog goed gekomen, maar wat hebben ze in spanning moeten zitten. En dat door een paar kortzichtige jongeren, die het voor de rest verpesten. Geniet nu maar lekker van alle feesten!
En nog maar een week of twee en dan kan jij eindelijk genieten van je welverdiende rust (of in ieder geval wát rustiger)!
Liefs, Peetje

Hann¥ zei

Oh Tina wat fijn dat hij geslaagd is...wat een rust geeft dat he?!
Maar nu ik verder lees heb jij nog geen rust....maar het is wel allemaal leuk werk denk ik zo ;-)
Lieve groet,Hanny

Hann¥ zei

Maar leuk om te maken hoor :-)
Ik zat laatst wat oude filmpjes van de kids te kijken en de tranen rolde over mijn wangen...mijn man vroeg wat er was....ik had gewoon heimwee naar die tijd....kon het geeneens goed uitleggen....
De tijd is inderdaad voorbij gevlogen Tina....en genoten hebben we wel....alleen als je dan terugkijkt denk je....had ik maar NOG meer genoten....maar zo gaat het en het is ook goed zo....we hebben tevreden kids....we hebben het goed gedaan Tina....
Fijn dag...al is het behoorlijk benauwd....maar we moeten het er maar mee doen ;-)
Liefs Hanny

What's in a day zei

Hoi Tina,

Wat lief dat je dit even meldde bij mij, ik stond net op het punt om te gaan en checkte even mijn mail, gelukkig zag ik het.
Ik ga wel op familiebezoek, maar wacht nu maar even af wanneer het misschien doorgaat!

Fijn weekend en liefs,
Eefie