dinsdag 8 maart 2016

"Out of the box denken"


Het afgelopen half jaar had ik wat meer tijd voor ons huis en heb ik dat grondig aangepakt. Ik was eigenlijk wel een beetje klaar met de donkere muren, hoewel als ik nu de foto's zie vind ik het ook mooi). Maar het voelde zó somber en ik had duidelijk behoeft aan licht. Bij de doe het zelf-zaak aangekomen besloot ik vrij impulsief voor het out of the box denken.
Want ook lichtere tinten in grijs en bruin zouden niet het door mij gewenste resultaat hebben gehad, vreesde ik.  Daarom werd het lichtblauw, niet bleek-blauw, maar baby-blauw. En dat voor alle woonruimtes in ons huis (en ook één ruimte in de winkel). De eerste kamer was een gevalletje zonnebril op, maar naarmate mijn jongste dochter en ik verder schilderden, kregen we precies het gewenste resultaat. Prachtig juist in combinatie met stoere items. Genoeg gekletst, hierbij het resultaat!


Im vorigen halben Jahr, hatte ich mehr Zeit um mich mal unserem Haus zu widmen. Und das habe ich dann auch gründlich getan. Ich hatte eigentlich genug von unseren dunklen Mauern (obwohl wenn ich jetzt alte Bilder sehe gefällt mir auch das). Aber es kam mir auf einmal so düster vor, ich brauchte wieder Licht im Haus. Bei DIY Laden angekommen entschloss ich mich impulsiv für's "out of the box" denken. Weil auch hellere grau oder braun Töne gaben nicht das gewünschte Resultat, also entschied ich mich für Baby-blau. Und das für alle Wohnräume inklusive ein Raum im Laden. Im ersten Zimmer brauchten wir eine Sonnenbrillen beim anstreich, maar meine jüngste Tochter und ich weitermachten gefiel uns es sehr. So schön gerade mit unseren rustikalen brocante Sachen. Genug Text, hiermit startet die Bilderflu
t

11 opmerkingen:

Kom Achterom zei

Wat een leuke site heb je zeg! Ik ga je volgen hoor en het blauw ik vind het geweldig!!
fijne dag
Yolanda

It's me zei

Een jaar geleden....maar erg leuk hoor.....en nu blijven hoor....liefs Ria x

Pauline Kick, Logement it Foarhûs zei

Oooh toch heel erg mooi. Wat leuk dat blauw en ook nog eens de blauwe kleur af en toe in de objecten,accesoires. Wat ziet het er weer heel anders uit. Dit is echt nieuw en fris het voorjaar in. groetjes Pauline.

Home and Lifestyle zei

Het kan zoet uitpakken maar zoals je zegt combineert het prima met natuurlijke kleuren en materialen. Een gewaagde maar ook goede keus! Gezellig om weer een post van je te lezen!

Liefs, Ingrid

van alles wat in huis en tuin. zei

Zo....dat is lang geleden dat we wat van je hoorden!
Toen ik begon te lezen dacht ik: blauwe muren?? Maar op de foto's staat het prachtig in je interieur; je moet maar durven!

groet Trijnie

Anneke zei

Toen ik het las dacht ik blauw en dan nog wel lichtblauw. Wat een durf, maar toen ik de foto's zag ..... Wat een prachtig resultaat.
Liefs Anneke

Anoniem zei

Lekker verrassend die kleur. Ik hou er wel van. Na alle donkere muren het afgelopen jaar (ook mooi, maar niet voor mij) weer eens een ander beeld in blogland. Voor mij mag het zelfs nog iets lichter...heerlijk de zon verwelkomen! En met die mooie brocante van je, een zeer geslaagde combi!
Liefs, Peetje

.♥.Gaby.♥.Homestyle.♥.. zei

Prachtig♥ vind ik je kleuren♥ in huis♥..;)
de foto's♥ zijn ook mooi♥ kunnen zo in en woonblad♥;)
Lieve♥ groetjes Gaby.♥

It's me zei

Heel leuk hoor.....had het al op fb gezien...leuk dat je weer blogt....fijn weekend liefs Ria x

Leonoor zei

Mag ik vragen wat voor soort hout het is op de foto's? Zelf ben ik fan van steigerhout, vooral omdat het zo'n doorleefde look heeft. Het hout spreekt zijn eigen verhaal. Op de bovenste foto's lijkt het wel metaal! of is het metaal? Ben ervan aan het twijfelen, één ding is zeker het spreekt en ik vind het prachtig!

Lilablu Brocante / Tina zei

test