woensdag 17 april 2013

'a Table....

Hartelijk dank voor jullie positieve reacties op mijn vorige blogbericht. Leuk om te lezen dat een aantal van jullie ook erg moesten wennen aan de nieuwe kleur van hun (grijze) muren. Inmiddels is ook onze slaapkamer in een blauw-grijze kleur geschilderd, daar hoefde ik al veel minder aan te wennen.
De donkere kleuren doen het wel heel goed op foto's. Zo vind ik inmiddels de foto's die ik in het atelier van de winkel (met mijn oude kleur muren) ronduit saai............ja jullie voelen het al.........het volgende project staat op stapel. In de meivakantie blijft de winkel één week gesloten en plan ik die muren te schilderen (heb de smaak te pakken) Het is een grote maar wel vrij donkere ruimte dus ik denk zelf aan een paars grijzige kleur. Wordt vervolgd...........
Vorig weekend werd ineens de grote vitrinekast uit het atelier verkocht, dus ik moest op hele korte termijn een oplossing vinden. Een andere kast had ik niet meer in de opslag staan.
Ik heb daarom de tafel met het extra blad vergroot en gedekt voor een diner.  De eerste toefjes paars staan er al bij als waxinelichtjes en de plaids.
 

Herzlichen Dank für eure netten Reaktionen auf meinem vorigen Blogbericht. Super zu lesen, dass manche von euch auch sich erst an die neue graue Farbe ihren Mauern gewöhnen mussten. Inzwischen sind auch die Wände unseres Schlafzimmers in einem (helleren) Grauton angestrichen. (hieran brauchte ich mich schon nicht mehr zu gewöhnen!)
Die dunklen Farben machen sich auf jeden Fall sehr gut auf Photos. So finde ich inzwischen die Farbe der Wände im Atelier langweilig...........also ihr merkt es schon das nächste Projekt steht an. Im Mai bleib der Laden eine Woche in de Schulferien geschlossen und plane ich die Zeit dafür nützen. Der Raum ist ziemlich dunkel daher denke ich jetzt an einem Violet//Grau Farbton. Fortsetzung folgt............
Voriges Wochenende wurde plötzlich der große Schrank aus dem Atelier verkauft, also musste ich auf sehr kurzen Termin umdekorieren. Einen neuen Schrank hatte ich nicht mehr auf Lager, also habe ich einen großen Tisch zum Abendessen gedeckt. Die erste dezenten Violet Farbtüpfer könnt ihr schon bei den Teelichtern (auf den Tellern) und die Wolldecken sehen.

7 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Volgens mij hangt er een besmettelijk virus in blogland, hier ook de kriebels om met de kwast aan de slag te gaan. Het voordeel ervan is gelukkig wel dat je het zo weer kunt aanpakken, als de kleur niet naar wens is. Ik ben benieuwd naar de metamorfose van je winkel!

Een fijne dag Tina! Lieve groet, Ingrid

Ús hûs ús thús zei

Mooi die paarse accenten! Het ziet er weer heerlijk sfeervol uit. Ben benieuwd naar je volgende schilder project. Het wordt vast en zeker erg mooi.
Fijne dag.
Groetjes van Aleta

het Moonhuis Monica zei

Ik hou van donkere kleuren, alles komt veel mooier uit.
Ik heb hier een blik verf staan voor de trap, maar ik heb de zin nog niet gevonden ;-)

Liefs monica

inge van der sanden zei

Ik denk dat iedereen aan het verven is, ik zou dus alleen maar een kastje op de slaapkamer van mijn zoon verven, niet dus, ik ga nu heel zijn slaapkamer aanpakken, ineens begint het weer te kriebelen.
Ben benieuwd naar je atelier. mooi met die paarse accenten.

Fijne Avond,
inge, my choice

What's in a day zei

Fijn dat je kast uit het atelier verkocht is, nu heb je de tafel prachtig gedekt zeg...die paarse accenten vind ik erg mooi!!

Lieve groet,
Eefie


Ik zag net in je leeslijst dat de oude naam van mijn blog er nog staat, je krijgt dan geen updates van mijn blog meer.
Als je wilt, kun je de onderstaande link toevoegen in je leeslijst, je moet dan wel de oude verwijderen.
http://whats-inaday.blogspot.nl

Sorry voor het ongemak

La Blomst-Living zei

Super dat je kast verkocht is (of vond je het stiekempjes wel jammer...;-))! Het geeft weer nieuwe inspiratie om alles om te gooien in je winkel! Lieve groet, Linda

Anneke zei

Wat fijn dat je kast verkocht is. Leuk om dat weer wat anders te kopen. Leuk de kleur paars het staat mooi bij het geheel. En ik ben zeer benieuwd hoe je verfkunsten enr uit gaan zien.
Liefs Anneke