vrijdag 16 november 2012

Brocante atelier Workshop Brocante Styling Shabby Chic Atelier Shabby Chic Styling WorkshopZelf heb ik altijd het idee, dat ik het beste presteer als ik een aantal "projecten" heb lopen.
Momenteel (of is het leeftijd, nee toch??) lijkt het echter dat ik té veel van deze klussen op mijn lijstje heb staan. De dagen vliegen voorbij en het lijstje blijft maar groeien.
De nieuwe webshop is net online en nu binnen 3 weken staan de workshops op de planning.
Dat betekent een mega-project. Onze woonkeuken gaat "omgetoverd" worden tot winkel/atelier.
Zo heb ik ook tijdens openingstijden van de winkel een ruimte waar klanten rustig een kopje koffie/thee (met natuurlijk wat lekkers) tot zich kunnen nemen en de sfeer letterlijk en figuurlijk kunnen proeven. Alles wat in het atelier staat is natuurlijk ook té koop, waarbij ik er nu nog niet aan moet denken dat iemand op een drukke zaterdag er met mijn koffietafel vandoor gaat. Maar ach na 5 jaar een winkel heb ik geleerd hoe het leuk het is om te improviseren!
Maar goed terug naar mijn projecten lijst. Bovenaan prijkt dus de woonkeuken (op zich genoeg aan te doen want dat brengt ook wat veranderingen in de rest van het huis met zich mee) Meubels die ik niet wil verkopen krijgen daar een plek. Maar nu ineens het plan om de vloer "nog even" wit te gaan schilderen. Ik weet dat ik daar echt geen tijd voor heb............maar ja dat is nu net weer de uitdaging! Kennen jullie dat ook. Ik moet een beslissing nemen, dus heb ik mezelf zelf net maar getrakteerd op warme chocolade met een lekkernij in het atelier (het voelt wel goed hoor!) En de vloer ..........wordt vervolgd. 


Wie ich mich kenne, bewältige ich immer die meiste Arbeit wenn ich viel zu tun habe!
Aber im Moment habe ich soviel zu tun, dass ich manchmal an diesen Vorsatz zweifele.
Der Webshop ist gerade online (die Übersetzung auf Deutsch davon steht schon fest geplant für Januar 2013) und in 3 Wochen werden wir anfangen Shabby Chic Workshops in unserem Atelier zu geben.
Dafür muss Platz in unserer großen Wohnküche (wird Atelier) gemacht werden, die somit Teil des Ladens wird. Kunden können jetzt auch während Öffnungszeiten des Ladens im Atelier in Ruhe ihren Kaffee trinken

Alles im Atelier ist auch für den Verkauf im Laden, wobei ich jetzt schon Albträume habe dass jemand an einem stressigen Samstag meine Kaffeetafel mitnehmen möchte. Aber in den 5 Jahren dass ich jetzt den Laden habe, habe ich gelernt zu improvisieren (und das bringt immer sehr viel Spaß)
.
Und obwohl ich genug zu tun habe, kam die Idee den Fußboden im Atelier weiß anzustreichen
(ich glaube in Deutschland würde man dazu eine Schnapsidee sagen?) Keine Ahnung ob es noch vor den ersten Workshops klappt............(Fortsetzung folgt)

3 opmerkingen:

Mayflower zei

Herkenbaar hoor Tina....van het één komt ook vaak het ander.
Wel een megaprojekt je woonkeuken aanpakken en de vloer wit te gaan schilderen.
Wat ben ik blij dat hier de verbouwing achter de rug is pfff.
Wens je een fijn weekend.
Lieve groet, Mea

Mayflower zei

Eeven een late reactie, want ik zag nu pas je reactie op het bankje. Deze komt bij L*een Bakker vandaan.
Fijne week Tina.
Lieve groet, Mea

Yvonne zei

Ich finde die Idee vom Fußboden in weiß, genial :-)!

Alles liebe
Yvonne